Ben jij tussen de 17 en 27 jaar oud en heb je een passie voor de oceaan en al het leven onderwater? Wil jij een ambassadeur worden voor het Bonairiaanse koraalrif? Dan is dit project iets voor jou!

Reef Renewal Bonaire is op zoek naar gepassioneerde kandidaten met een liefde voor de oceaan en natuurbehoud. Tijdens het programma word je getraind in Reef Renewal-activiteiten en -methoden, en leer je alles over het rif en hoe wij deze proberen te herstellen. Het bereiken en betrekken van de lokale gemeenschap is een belangrijk onderdeel van de missie van de stichting, en het doel van dit project is om de kandidaten op te leiden tot Reef Renewal-ambassadeurs. De Reef Renewal-ambassadeurs zullen worden opgeleid in het geven van presentaties en zullen een speciale Reef Renewal-presentatie in Papiamento ontwikkelen. Wanneer de kandidaten er klaar voor zijn, zullen ze hun presentatie gaan geven aan de lokale gemeenschap, scholen en andere groepen die geïnteresseerd zijn in het leren over het rif van Bonaire en hoe we eraan werken om het te herstellen.

Om deel te nemen aan ons project, zijn we op zoek naar kandidaten met de volgende kwalificaties:

  • Kandidaten moeten vloeiend zijn in Papiamento (verplicht), Engels en/of Nederlands (bij voorkeur).
  • Kandidaten moeten zich op hun gemak voelen in het water, en in staat zijn om te zwemmen en te snorkelen.
  • Een liefde voor de oceaan, natuur en/of natuurbescherming wordt aangemoedigd.
  • Het project zal zich sterk richten op spreken in het openbaar, dus kandidaten die deze vaardigheden willen verbeteren, worden sterk aangemoedigd om te solliciteren.
  • Beschikbaarheid op dinsdag middag te reserveren voor het project.

De kandidaten zullen aan de hand van bovenstaande kwalificaties worden geselecteerd en uitgenodigd voor een intakegesprek.

Aanmelden voor dit project

Project aanmelden deelnemer

Organisatie: Reef Renewal Foundation Bonaire

Contactpersoon: Ernst Noyons

E-mail: ernst@reefrenewalbonaire.org 

Facebook: Reef Renewel Bonaire

Instagram: reef Renewal Bonaire

Linkedin: Reef Renewal Bonaire

Op zoek naar
jouw ideale
MDT Bonaire